Stay in touch
Subscribe to our RSS!
Oh c'mon
Bookmark us!
Problemin mi var?
Buraya sorabilirsin!

Clash Of Clans Bilgisayarda Nasıl Oynanır?

46 yorum

Akıllı telefonlarımızda yada tabletlerimizde oynadığımız Clash Of Clans oyununu bilgisayarınızda oynayabilirsiniz. Bu konumuzda Clash Of Clans PC 'de nasıl oynayacağınızı anlatacağız. Oyunu bilgisayarınızda oynayabilmeniz için bir yardımcı bir araca (Emulator) ihtiyacınız bulunmaktadır. Bu yardımcı aracımızın adı Bluestacks ve aşağıdaki linkten güncellenmiş haline ulaşabilirsiniz. 

BlueStacks-ThinInstaller.rar

(Not: BlueStacks'in rootlu halini kullanmak isterseniz bu line tıklayın, gerekli açıklamalar ve indirme linkine ulaşacaksınız.)

Programı indirdikten sonra kurulum için çalıştırın!

Yazılım, yönetici izni sorarsa, evet tıklayın.

Kurulum işlemi tamamlandıktan sonra eğer hata alırsanız, bilgisayarınızın denetim masasına gidip program ekle kaldırdan "BlueStacks App Player" bulun ve kaldırın, dikkat edilmesi gereken nokta "BlueStacks Notification center" isimli kurulumu kaldırmayın.

Bu işlemi yaptıktan sonra indirdiğiniz klasor içindeki kurulum dosyasını tekrar çalıştırın ve kurulumun bitmesini bekleyin.

Kurulum tamamlandıktan sonra, bilgisayarı yeniden başlatın (önerilir) 

Yeniden başlattıktan sonra, BlueStacks çalıştırın (Internet bağlantısı gerektirir) 

Programı çalıştırdıktan sonra arama kısmından Clash Of Clans arayın ve devam butonuna basın.

Bu işlemden sonra sizden mevcut hesabınızı yada yeni bir hesap açmanızı isteyecektir, eğer yeni bir oyun açacaksanız yeni bir hesap oluşturmanız, var olan oyununuzdan devam etmek istiyor ise mevcut hesap tıklayıp kullandığınız hesabınız ile giriş yapmanız ve Facebook hesabınızı bağlamanız gerekmektedir.

Bu işlemi yaptıktan sonra tekrar Clash Of Clans PC indirmek için arama yapın, arama sonucu sizi google play store yönlendirecektir buradan oyunumuzu bulduktan sonra yükleme yapın.

Youtube bulmuş olduğum sesli anlatım videosu izleyerek fikir elde edebilirsiniz. Konu Hay Day için anlatılmış ama Clash Of Clans oyunu, diğer Android uygulama ve oyunları içinde yöntem aynıdır.

46 yorum:

  1. Merhaba ekran kartı driver indirmemi istiyor, ekran kartım her hangi bir sorun yok gene de indireyim mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, genelde bu tarz uygulamalar ekran kartının güncel olmasını isterler, eğer sizden ekran kartı güncellemesi istediyse, ekran kartınızın son güncel halini bulup kurmanız gerekli ve ya bunun için "Driver Booster" tarzı yardımcı programları kullanabilirsiniz.

      Sil
  2. Direk bluestacks kurup PC yi yeniden başlartsak olmaz mı ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. BlueStacks, bilgisayarınızda Android işletim sistemindeki programları çalıştırmanızı sağlayan bir aracı programdır. Android işletim sistemi için yazılmış olan oyun ve programları BlueStacks sayesinde bilgisayarınızda çalıştırılabilirsiniz, bu program ile Clash Of Clans yanında android için aklınıza gelen diğer uygulamalarıda kurabilirsiniz ör;whatsapp, kısacası Android telefon yada tabletlerinizde nasıl uygulamayı kurmanız gerekiyor ise bunda da uygulamayı bulup ve kurmanız gerekiyor.

      Sil
  3. bluestack i yüklüyorum ama sürekli intizialing de kalıyor saatlerce bekledim ama halaa aynı şey

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. - PC'nizi yönetici olarak açmanız gerekiyor.
      - 2GB veya daha fazla RAM sahibi olmalısınız.
      - En az 9GB boş bir alana sahip olmalısınız
      - Ekran kartınızın driverlarının güncel olması gerekli.
      - Bilgisayarınızda ayrıca Net.FrameWork 2.0 ve üzeri yüklü olması gerekmektedir.

      Bu özellikleri sağlıyorsanız eğer, Denetim masasını açın ve program ekle kaldırda “BlueStacks App Player” olanı kaldırın ve ardından tekrar çalıştırmayı deneyin.

      Sil
  4. Kurulum esnasında 25001 hatası alıyorum sanırım antivirüs programımdan kaynaklıymış Avast kullanıyorum, devredışı bıraksam da sorun çözülmüyor ne yapmam gerekli anti virüsü kaldırmaktan başka çare var mı acaba? :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, sorunun kaynağı dediğiniz gibi Antivirüs programından kaynaklanıyor, kendi kullanmış olduğum cihazımda Eset yüklü ve kurulum esnasında bu sorun ile karşılaşmadım, bu sorun çoğunlukla Bitdefender kullananlarda gözükmekteydi ama sizin sorununuzda aynı, antivirüs programını devre dışı bırakmış olsanız dahi sizi çözüme ulaştırmayacaktır. Yabancı kaynaklarda bu durumun fixlenmesi ile ilgili makaleler okudum ama sorunu yaşamadığım deneme şansım olmadı maalesef.

      Sil
  5. Ben clash of clansı aratıyorum ve yükleye bastıktan sonra hata veriyor.Yüklemek için kablosuz ağa mı sahip olmak gerekiyor benimki kablolu
    bu yüzdenmi acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, internet bağlantınızın olması yeterli kablolu yada kablosuz fark etmez, karşılaştığınız hatayı belirtirseniz yardımcı olabiliriz. Teşekkürler.

      Sil
  6. clash of clans tıklayınca market not found cıkıyor napmam gerek

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, Market Not Found. Search Web for Installation Recipe? bu hatayı görüyorsanız OK butonuna basın sağ altta download simgesinin oluşup oluşmadığını kontrol edin, eğer bu simge beliriyorsa yukarıdaki videonun 3:46 dakikasından kurulum sürecini uygulamaya devam edin.

      Sil
  7. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, bu sorun Android işletim sistemi kullanan cihazlarda karşılaşılmaktadır, sorunun çözümü için normal cihazlarda (Telefon ve ya Tablet) kullanılan yöntem ise şu şekilde;

      Uygulama yöneticisi gidilerek "Verileri Sil/Temizle" işlemini yaptıktan sonra kullanılan cihazı kapatıp açmak gerekmektedir. Bu şekilde kontrollerinizi sağlayın.

      Ek olarak; Google Accountunuzla giriş yaptıysanız bu Accountdan çıkış yapın sonra programı kapatıp tekrar açın ve google play accountunuz ile tekrar giriş yapmayı deneyin.

      Sil
  8. [RPC:S-7:AEC-0] Bu Hataya detaylı bi çözüm verebilirmisiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Youtube üzerinde "Google Play Error server [RPC:S-7:AEC-0]" bu şekilde arama yaparsanız videolu anlatımı bulabilirsiniz.

      Sil
  9. bende mevcut hesap dedikten sonra ıd ve şifremi girdiektenn sonra google sunucularıyla bağlantı kurulamıyor diyor ne yapmam gerek

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, web tarayıcısından

      https://www.google.com/settings

      adresine girip, güvenlik sekmesinden hesabınızı doğrulayıp, 2 adımlı doğrulama açıksa iptal edip tekrar deneyebilirmisiniz. Teşekkürler.

      Sil
  10. Admin bluestacksdan oyun yada herhangi porgramı nasıl kaldırabilirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba aşağıda yazan maddeleri sırasıyla uygulayarak, BlueStacks üzerinden oyun yada herhangi bir uygulamayı kaldırabilirsiniz.

      1- Uygulama içinde "All Apps" yazan yeri bulun ve tıklayın (Ekranın sağ tarafında görebilirsiniz)

      2- Buradan "BlueStacks Setting" tıklayın (Çark ikonu)

      3- "Advanced Settings" tıklayın

      4- "Advanced Settings" girdikten sonra, yüklü tüm uygulamaları görüntülemek için "Apps" tıklayın.

      5- Kaldırmak istediğiniz uygulamayı bulmak için uygulamalar listesinde ilerleyin.

      6- Kaldırmak istediğiniz uygulamaın üzerine tıklayın. Örneğin: Clash Of Clans

      7- Uygulamayı kaldırmak için Uninstall butonuna tıklayın.

      Sil
  11. bluestack i kurarken 1406 hatası veriyor ve yükleme olmuyor yardım edrmisin admin ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, ekran kartınızı güncelleyip tekrar denebilirsiniz, yalnız güncelleme işlemini manuel olarak değil "Driver Booster" tarzı programlarla yaparsanız daha iyi verim alabilirsiniz.

      Sil
  12. programı bılgısara yukledım ama clans of clanı oynayamıyorum bılgısayarda sıfırdan basladı telefonumdakı oyunu nasıl aktarcam bılgısayara aynı gmaılle gırıs yaptım

    YanıtlaSil
  13. clans of clansı telefonumdakı oyunu bılgısayara aktaramadım herseyı kurdum aynı gmaılle actım ama pcden sıfırdan baslıyo

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Telefon yada Tabletinizde önce Facebook üzerinden oturum açmanız ve Clash Of Clans oyununu bağlamanız gerekiyor, daha sonrasında Bluestacks bilgisayarınıza kurduktan sonra Facebook bağlayarak kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

      Sil
  14. selam acaba datası olan oyun ve uygulamalar nasıl yükeleniyor veya yükleniyor mu teşekkürler

    YanıtlaSil
  15. ya abi blue stacks programında ekran kartım güncel ama aynı hatayı veriyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Manuel olarak kontrol ediyorsanız güncel olduğunu görebilirsiniz, ama buna aldanmayın "Driver Booster" yada buna benzer programlarla (güvenli kaynaklardan indirin) bilgisayarınızdaki donanımların Driverlarının güncel olup olmadığı denetleyin, sadece ekran kartı değil diğer donanımlarınızın driverlarınıda kontrol edecektir.

      Sil
  16. çalıştırıyorum ama 2 gb memory falan diyo anlamadım ne demek istiyo ??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kullanmış olduğunuz bilgisayarda en az 2gb ram olması gerekmektedir.

      Sil
  17. Hiç bir oyun indirmiyo hata veriyo yardımcı olun :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba sorunu detaylı anlatabilirseniz yardımcı olmaya çalışalım.

      Sil
  18. Hiç birini yüklemiyo hata veriyo yardımcı olun

    YanıtlaSil
  19. ben yükldim :) darısı size çok kolay yAA

    YanıtlaSil
  20. benim pc 2gb ram her şey güncelli ekran kartı fln bluestacki aylardır kullanıyorum sıkıntısız coc oynuyorum dediklerinizi aynen öyle şekilde yaparsam hile çalışır demi biraz sonra yapacam

    YanıtlaSil
  21. peki pc de clash of clans gem hilesi yapılabiliyormu ?

    YanıtlaSil
  22. peki pc de clash of clans gem hilesi yapılabiliyormu ?

    YanıtlaSil
  23. Bluestacks da hileyi nasil yapicaz admin ?

    YanıtlaSil
  24. bluestack i yüklüyorum ama sürekli intizialing de kalıyor saatlerce bekledim ama halaa aynı şey laptop'a kurmayı denıyorum ama initalizing game hatsı veriyor sürekli.her şeyi denedim kaldırdım tekrar kurdum frame vork 2.0 ve üstlerinide kurdum ama yine aynı şey olur

    YanıtlaSil
  25. bluestack i yüklüyorum ama sürekli intizialing game de kalıyor saatlerce bekledim ama halaa aynı şey laptop bilgisayarım format trüde xp üste yazdıklarınızın hepsını denedım kaldırdım .tekrar kurdum framevork 2. ve ustunude kurdum ama kurulmuyor bluestacks initalizing gamede kalıyor

    YanıtlaSil
  26. bluestacks kurarken 25001 google chrome hatası nasıl düzeltilir

    YanıtlaSil
  27. ben pc de hile yapabiliommu

    YanıtlaSil
  28. clashı tıklıyorum ama internet bağlantınızı kontrol edin hatası veriyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, indirme linki güncellenmiştir yeni versiyonu indirip tekrar deneyebilirmisiniz, ek olarak BlueStacks 2015 HD App Player 0.9.30.4239 Mod + Root Full versiyon sitemize eklenmiştir.

      Sil
  29. İYİ GÜNLER BEN BLUESATCK I İNİDRİDM CLASHI YUKLEDİM AÇILDI DA. KENDİ HESABIMI AÇTIM SİZN SOYLEDİNİZ PROGRAMLARI DA İNDİRDİM. NE YAPCAM ŞİMDİ.

    YanıtlaSil