Stay in touch
Subscribe to our RSS!
Oh c'mon
Bookmark us!
Problemin mi var?
Buraya sorabilirsin!

Clash Of Clans Gem - Altın Hilesi 2017

30 yorum
Güncelleme Tarihi: 28.04.2017

Merhaba Arkadaşlar, daha önce farklı bir yöntem ile nasıl elmas kazanacağınızı anlatmıştık eğer diğer konuda anlattığımıza ek olarak daha fazla kazanmak istiyorsanız aşağıdaki yöntemi uygulayabilirsiniz. Bir önceki anlattığımız konuyla yöntem olarak çok benzerdir o yüzden önerimiz iki yöntemide uygulamanız, çünkü süreçler benzer şekilde işlemekte ve iki farklı yerden kazanç sağlamış olacaksınız. Diğer ilgili konumuz için buraya tıklayabilirsiniz.

Bu yapacağınız işlem sonucunda iTunes Gift ve Google Play Gift kodları kazanacak ve bunları elmas almada yada istediğiniz bir başka ürünü almada kullanabileceksiniz.

Sitemizde illegal hiç bir yöntem yoktur bu, sadece yapacağınız işleme bağlı olarak kazanacağınız bir ödüldür, o yüzden içiniz rahat olsun. Aşağıda anlatacağım uygulamalar için gerçekleştireceğiniz işlemler doğrudan Apple Store mağazasını Android için ise Google Play  kaynak almaktadır, bunu zaten sizde göreceksiniz.

Lütfen Aşağıdaki Uyarıları Dikkate Alın (Not: Uygulama görselliğinde değişiklik olmuştur ama süreç aynıdır.)

Not: Bu işlemler için iOS (iPhone, iPad, iPod) veya Andorid  cihazlarınızdan yapmanız gerekmektedir Konu anlatımını iOS örnek vererek yapacağım Android içinde durum aynıdır.

1. İlk olarak aşağıda verdiğim linke iOS (iPhone, iPad, iPod) veya Andorid cihazınızdan tıklayın...

(Bağlantı yeni sekmede açılacaktır)
Sizden herhangi bir kod girmenizi istemesi durumunda aşağıdaki kodu girin

4186ed22

2. Go away (Açılan pencerede giriş manasında yazan bir yazı gelecektir; bu yazı her girdiğinizde farklı yazılmış olabilir bunu zaten anlarsınız... go, oke, come, get started! tarzı giriş butonu)

UYARI! Bazı kişilerde ok tuşuna basınca aşağıdaki gibi ayarlarda değişiklik isteyebilir bunu değiştirin (yükle) butonuna tıklayın bu profil bir sayaç görevini görmektedir ve kazanacağınız puanları toplamaya yarayacaktır, eğer bu yükleme işlemini yapamazsanız, yapacağınız işlemlerde haliyle sonuca ulaşamazsınız!

Yükleme işlemi gerçekleştikten sonra parola isteyecektir, bu parola telefonunuzun parolasını yazın telefonunuzun veya iPadinizin parolası yoksa zaten parola istemeyecektir.
3. Açılan sayfadaki uygulamalardan birine tıklayın (Ben keek tıklıyorum, bu uygulamalar 48 saatte bir değişmektedir)

UYARI! Puan kazanacağınız uygulamaları indirmenize izin vermeden önce size 3 yada 4 tane farklı uygulama indirtecektir bunları indirdikten sonra kilit açılacaktır ve bundan sonra puanlı uygulamaları indirmeye başlayabilir ve puanlarınızı toplayabilirsiniz.

4. Açılan sayfada İngilizce bir yazı karşımıza gelecek (48 saatte bir sayfa puanları yenilenecektir......gibi) bu yazıya okey diyoruz

5. Bizi app storede uygulamanın indirme sayfasına aktaracaktır

UYARI! Eğer sınırlı bir internete erişimine sahip iseniz indireceğiniz uygulamaların dosya boyutlarını kontrol ediniz -kaş yapalım derken göz çıkarmayalım- , eğer dosya boyutu yüksek ise o uygulamayı indirmeyip daha sonra uygun gördüğünüz uygulamaları indirebilirsiniz tabi bu durum puan toplama ve sonuca ulaşmanızı geciktirecektir.

6. Uygulamayı indiriyoruz ve uygulamayı açıp 30 sn bekliyoruz yada uygulama içinde dolaşıyoruz


7. Safariye girip sayfayı yeniliyoruz.
8. Sağ üstte puanımız gelip gelmediğini kontrol ediyoruz (Puanım 1675 idi şu an 1775 olmuş)

9. Puan gelmiş ise indirdiğimiz uygulamayı silebiliriz gelmemiş ise aynı işlemi tekrarlıyoruz ancak uygulamayı tekrar indirmenize gerek yok app storeye aktardığında uygulamayı önceden indirdiğimiz için aç butonu olacak buna basın ve 30 sn. bekleyin ve safariye girip puanın gelip gelmediğine bakın.

Her gün yeni uygulamalar gelmektedir ve en fazla 3 gün boyunca bu uygulamaları indirip puan kazanabiliyorsunuz bunun için her gün girip kontrol etmenizde fayda var. Sponsor durumlarına bu uygulama değişik puanlarda gelebilir en yüksek şu ana kadar 360 puan gördüm.

UYARI! Her uygulamadan bir defa puan kazanılır...

En az 3000 puan ulaştığınızda paylaşmış olduğum linkin gifts bölümüne girerek app storeden 10$ lik hediye çeki alabilir ve bunu Clash Of Clans oyununda Ücretsiz Gem almak için kullanabilirsiniz. 4500, 7500, 15000 puan toplamanız durumunda ise 15$ , 25$ ve 50$ hediye çeki kazanabilirsiniz.

UYARI! Stok durumuna göre 10$ hediye çekleri kısa süreliğine yayında göremeyebilirsiniz, bu durumda sabırsızlanmayın ve aralıklarla kontrol edin tekrar stok durumu oluştuğunu göreceksiniz yada 4500 puan yaparak 15$ hediye çekini temin edebilirsiniz seçim size ait.

UYARI! VPN kullanarak değişik uygulamalar yakalama şansınız var, fakat bu tespit edildiğinde ki tespit ediniliyor hediye çeki almanız, gelen uygulamalardan puan almanız engelleniyor  ve emekleriniz de çöpe gidiyor. 

(Bağlantı yeni sekmede açılacaktır)

Clash Of Clans Hile

Zevkli ve güzel oyunlar dileğiyle!
Bol Şanslar!

30 yorum:

  1. Birader bu gift kodları nasıl çeviriyoruz onu bi anlatırsan sevinirim teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yardımcı olabilmem için işletim sisteminizin ne olduğunu bilmem gerekli, Android mi? iOS mu? eğer iOS ise ve gift kodu aldıysanız Reedem kısmından girerek kod numaralarını tanımlayabilirsiniz.

      Sil
  2. Çok saolun ilk defa düzgün bir konu gördüm. Millet hile diye saçma sapan şeyler paylaşıyor siz hile diye legal yöntem paylaşmışsınız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başka türlü doğru yolu gösteremezdim ben Teşekkür ederim,

      Sil
  3. Bende sadece facebook ile bağlantı istedi ilk girdiğimde onu yaptım artı bir şey yapmam gerekiyor mu ve sonrasın oyunda gem olarak nasıl kullanacağız onuda anlatırmısınız bir de ortalama kaç kredi yapmamız gerekiyor kullanabilmek için şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba yukarıdaki yazının son paragraflarını atlamış olabilirsiniz, en az 3000 kredi yapmanız durumunda 10$ iTunes Gift Code alabilirsiniz ve onunla 9,99$ Clash Of Clans gem satın alabilirsiniz, tekrar ediyorum bu yöntemde biraz sabır göstermeniz gerekiyor, isterseniz haftalarca çalışan bir uygulama arayabilirsiniz ve ulaşacağınız sonucucu herkes biliyor, yada isterseniz haftalarca çalışan bir uygulama aramak yerine bu yöntemi deneyebilirsiniz, en azından bir sonuca ulaşırsınız.

      Sil
  4. Bende sadece facebook ile bağlantı istedi ilk açtığımda artı bir şey yapmam gerekiyor mu ve kaç kredi yapmam gerekiyor oyunda kullanabilmek için birde nasıl gem olarak kullanabiliriz anlatırmısınız şimdiden teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba sadece Facebook bağlantısı istediyse bu durumda sizin kullanmış olduğunuz işletim sistemi Android, sizin başka bir şey yapmanıza gerek yok, en az 3000 kredi yapmanız durumunda Sponsors linkinin yanında bulunan Gifts linkine tıklayın orada Puanınızın yettiği kadarıyla "Google Play Card" alabilirsiniz.

      Sil
  5. Usta benimki android ben gem kodumu nasil alicam

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Android işletim sistemleri için yukarıdaki yorumda da bahsettiğim gibi "Google Play Card" kodunu almanız ve hesabınıza yüklemeniz gerekli, daha sonrasında bu yüklemiş olduğunuz tutar ile gem alabilirsiniz, ne kadar çok yüklerseniz o kadar çok Gem (Yeşil Taş) alabilirsiniz.

      Sil
  6. 2 uygulama önerdi onları yükledim yeni uygulamalar 48 saat sonramı gelecek acaba bilgilendirebilirmisiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yüklediğiniz uygulamalar anında puan hesabınıza yansıması gerekli makalede belirtildiği gibi eğer puan gelmedi ise, tekrar freemyapps üzerinden o uygulamaya erişmeniz ve bir müddet o uygulama içinde zaman geçirmeniz gerekli, 30 saniye kadar, birde şu şekilde bir durum oluşuyor eğer o önerdiği uygulama siz daha önce yüklemiş ve kullanmışsanız o uygulamadan puan gelmiyor.

      Sil
  7. Bende freemyapps yuklemesı baslamıyor ıos kullanıyorum neden olabılır

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, ios kullanıcısı için herhangi bir uygulama yüklemenize gerek yok. Sadece yukarıdaki makalede ios için geçerli olan linki tıklamanız ve sonraki adımları uygulamanız gerekmektedir. Bu işlem süreci içinde profil yüklemesi yapmak isteyecektir buna izin vermeniz gerekmektedir, isterseniz yönlendirilen sayfanın kısa linki cihazınıza kaydedebilirsiniz.

      Sil
  8. İşletim sistemin android ve şuan resim 48 oldu ne yapmam gerek simdi yardım ederseniz memnun olurum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, öncelikle işletim sisteminiz Android ise sizin tercih etmeniz gereken Google Play Card bunun için en düşük ödül olan 10$ alabilirsiniz ama bunun için tamamlamanız gereken ödül puanı 3000 dir. Teşekkürler.

      Sil
  9. İşletim sistemin android ve kredim 48 oldu simdi ne yapmam gerek

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba en az 3000 puan biriktirmeniz gerekiyor.

      Sil
  10. Videolu anlatırmısınn reis nolur ihtiyacım var ve yapamıorm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba takıldığınız bir nokta varsa orada yardımcı olmaya çalışırım.

      Sil
  11. işletim sistemim android. Bende sadece sosyal paylaşım siteleri çıkıyor. indirilecek bir şey olmuyor. facebook twitter da paylaşınca beğenince vs. puan da gelmiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uygulamayı kaldırıp tekrar kurmayın deneyin, sürecin en başında bile sizin gerçek bir kişimi yok botmu olduğunuzu anlamak için ufak çapta bir kaç uygulama kullanmanızı istiyor eğer onları dahi göremediyseniz başka bir sorun olmalı o yüzden uygulamayı kaldırıp tekrar kurmayı deneyin.

      Sil
  12. Merhaba ben ios kullanıyırum. Dediğiniz adımları yaptım ancak ekranda hiç uygulama gözükmüyor. Ne yapmam lazım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba uygulamalar farklı zamanlarda geliyor bunu ara ara takip etmeniz gerekli.

      Sil
  13. apple cep telefonundan hediye kodunu nasıl alacağız ?

    YanıtlaSil
  14. bu hıle degıstımı hala kullanılabılıyormu ?

    YanıtlaSil
  15. Usta ben sizin dediniz yere giriyom ondan sonra yapamıyom bu arada işletme sistemim ios

    YanıtlaSil
  16. Usta ben dediniz yere giriyom ondan sonra ne yapcam bu arada işletim sistemim ios

    YanıtlaSil
  17. abi viodolu yapsanız sevinirim cünkü ben yapamıyom

    YanıtlaSil
  18. bana yardımcı olurmusunuz anlattıklarını bilmedigim için pek anlamıyorum. androit programı war nasıl hie yukleye bilirim

    YanıtlaSil