Stay in touch
Subscribe to our RSS!
Oh c'mon
Bookmark us!
Problemin mi var?
Buraya sorabilirsin!

Clash Of Clans Güncel Hile

15 yorum

Clash Of Clans Hile


Arkadaşlar, direk konuya girmek isterdim ama bu satırları yazmamın artık gerekli olduğunu düşündüm ve biraz vaktinizi alarak ilk 3 paragrafı okumanızı sizden rica ediyorum, öncelikle başlıkta geçen hile kelimesi sizi yanıltmasın, Supercell tarafından üretilen online oyunların bilgileri kendi sunucularında tutulduğundan dolayı, üstüne basarak ve altını çizerek söylüyorum, Clash Of Clans oyununda bilinen yöntemler ile artık nasıl adlandırıyorsanız hile yada hack yapma şansınız, bulunmamaktadır. 

Aşağıda anlatacağım yöntemleri uygulayarak ya sonuca ulaşırsınız yada diğer sitelerde bulduğunuz programları indirerek, bir işe yaraması beklentisi içinde olursunuz ki daha çoook beklersiniz, o yazılımların hiç biri işe yaramaz, hatta kullanıcı bilgilerinizi vererek hesaplarınıza da veda edebilirsiniz, daha fazla felaket senaryolarından bahsetmeyeceğim isteyenler vaktini ve emeğini o programları bilgisayarlarına kurarak öldürebilirler. 

Şu andan itibaren içim rahat!

Kısaca uygulamadan bahsedip, çalışma yöntemini anlatacağım; bu uygulama iOS ve Android cihazlarınızla, iTunes Gift Card yada Google Play Gift Card kazanmanızı sağlayan aracı bir yazılımdır. Tablet ve Akıllı Telefonların çoğalmasından dolayı gün geçtikçe bu tarz uygulamalar da çoğalmaktadır. Feature Points Akıllı Telefon ya da Tabletler ile bu tür kazanç sağlayabileceğiniz programların başında gelir. iTunes Gift Card yada Google Play Gift Card tutarları 10$ - 25$ - 50$ olarak değişmektedir, bunlar ile istediğiniz kadar Clash Of Clans oyununda Değerli Yeşil Taş, Gem, Elmas "nasıl adlandırmak isterseniz" alabilirsiniz.

Bu işlemlerin Android ve iOS (iPad / iPhone / iPod) işletim sistemine sahip cihazlardan (Tablet yada Akıllı Telefon) yapılması gerekmektedir! Ayrıca iOS kullanıcılarının Safari ile giriş yapmaları gerekmektedir.

Mümkün oldukça Android ve iOS için ayrı ayrı anlatmaya çalışacağım, ama daha önce küçük bir uyarıda bulunmak istiyorum, eğer anlattığım süreç içinde "Enter a referral code" girmeniz istenilirse EJ5ZNV kodunu yazın yada kopyala yapıştır yapın.


İlk olarak aşağıda verdiğim linki tıklamanız gerekmektedir. Android ve iOS her iki işletim sistemi içinde bu link aynıdır.

Not: Yukarıdaki link yeni sekmede açılacaktır 

Android kullanıcıları, bu linke tıkladıktan sonra Google Play Store den kullanacağımız uygulamayı indirmenizi isteyen bir sayfa ile karşılaşacaklar, burada "Download form Google Play" butonuna basmanız yeterlidir. Google Play yönlendirme olacaktır buradan uygulamayı cihazınıza yükleyin. 

* Android kullanıcılar için ekran görüntüleri. 

iOS kullanıcıları, açılan sayfada “Start Now” ya da “Start earing now” butonlarına tıkladıktan sonra Download the FeaturePoints app” başlığı altında bir ekran belirecektir, burada Download FeaturePoints” butonuna tıklayın ve arkasından ekranda çıkacak olan uyarıda "Yükle" butonuna tıklayın.


* iOS kullanıcılar için ekran görüntüleri.

Bu işlemleri yaptıktan sonra cihazlarınızın Android ve iOS (iPhone / iPad / iPod) ekranlarında aşağıdaki görüntüdeki gibi ikonlar oluşacaktır.

 

Bu uygulamaları açın Android kullanıcılarında Google Play yada Facebook bağlantılarından biri ile giriş yapmanız istenilecektir, bu iki seçenekten birini mevcut hesaplarınıza göre seçin.


Hatırlatma! Ekranımızda bulunan uygulamayı çalıştırdıktan sonra karşınıza aşağıdaki gibi bir ekran gelirse, burada eğer EJ5ZNV kodu yazmıyorsa bu kodu bu alana yazarak yada kopyala yapıştır yaparak “Agree to the terms” ikonuna tıklayıp süreci ilerletin.


Bu işlemleri tamamladıktan sonra karşınıza puan kazanacağınız ilk uygulamayı göreceksiniz. Örnek olarak aşağıda “fastPay” uygulamasını görmektesiniz. Bu uygulamayı indirip kurulum yapmanızı, kurulumdan sonra uygulama içinde en az 30 saniye gezinmeniz yada beklemeniz istenilmektedir, bu işlemi gerçekleştirdikten “FeaturePoints” tekrar açtığınızda yada refresh attığınızda 98 puan kazandığınızı göreceksiniz. Kazandığınız puanlar sağ üst köşede gözükmektedir.


İlk puanımızı kazandıktan sonra artık yeni puanlar kazanmaya sıra geldi bunun için uygulamamızın altında bulunan "Get Points" butonuna tıklamanız yeterlidir. Burada diğer sponsor uygulamaları göreceksiniz, ilk yaptığımız işlemleri burada gördüğünüz her uygulama için tekrarlayın ve sağ üst köşede kazandığınız puanları kontrol edin.

UYARI! Eğer puanın gelmediğini gördüyseniz aynı işlemi tekrarlamanız gerekmektedir. Beklediğiniz süre az, indirme işleminde bir hata yapmış yada o uygulamayı daha önce indirmiş ve kullanmış olabilirsiniz.

UYARI! Eğer puan alamadınız ve tekrar denemek istiyorsanız, bu durumda uygulamayı daha önce indirdiğiniz için tekrar indirmenize gerek yoktur. Puanınız hesabınıza yansıdıktan sonra indirmiş olduğunuz uygulamayı silebilirsiniz.

UYARI! Bu sürece başlamadan önce yani ilk kurulumları yapmadan daha önce indirip kullandığınız uygulamalarda size puan yansımayabilir bu durumda eğer tekrar denediğinizde de puan gelmediğini görürseniz, fazla vakit harcamadan diğer uygulamaya geçmeniz uygun olacaktır.

UYARI! Uygulamayı daha önce indirdiğiniz için tekrar indirmenize gerek yoktur. Puanınız hesabınıza yansıdıktan sonra indirmiş olduğunuz uygulamayı silebilirsiniz.

Yukarıdaki ekran görüntüsünde “Get Points” başlığı altında puan kazanacağınız diğer uygulamaları göreceksiniz. Bu uygulamaları da indirerek puan kazanabilirsiniz.

UYARI!  Puanları biriktirdiniz ve artık iTunes Gift Card yada Google Play Card almak istiyorsunuz. Bundan sonra ekranda gördüğünüz “Rewards” butonuna tıklayın. Biriktirdiğiniz Puan'a  karşılık gelen hediyenizi seçebilirsiniz.

Hediye ekranında 10$ iTunes Gift Card seçin ve ekrana gelen 10$ lık Gift kodunu bir yere not edin, isteyenler biriktirdikleri puanlarla diğer hediyeleri seçebilirler. iTunes uygulamasını bilgisayarınızdan çalıştırın ve hesabınıza giriş yapın, not ettiğimiz kodu Reedem kısmına yazın ve tamamlayın artık 10$ bakiyeniz hesabınızda gözükecektir ve bunu Clash Of Clans için Değerli Yeşil Taş, Gems, Elmas (artık ne şekilde adlandırıyorsanız) almada kullanın

UYARI! Her gün yeni uygulamalar gelmektedir ve en fazla 3 gün boyunca bu uygulamaları indirip puan kazanabiliyorsunuz bunun için her gün girip kontrol etmenizde fayda var. Sponsor durumlarına bu uygulama değişik puanlarda gelebilir en yüksek şu ana kadar 360 puan gördüm.

UYARI! Her uygulamadan bir defa puan kazanılır...

UYARI! Stok durumuna göre 10$ hediye çekleri kısa süreliğine yayında göremeyebilirsiniz, bu durumda sabırsızlanmayın ve aralıklarla kontrol edin tekrar stok durumu oluştuğunu göreceksiniz, ya da diğer hediyeleri de seçebilirsiniz.

UYARI! VPN kullanarak değişik uygulamalar yakalama şansınız bulunmaktadır! VPN kullanımı hakkında VPN Kullanarak Daha Fazla Kazanın! başlıklı yazımızı okuyabilirsiniz. 


Not: Eğer bu verdiğimiz işlem size yeterli gelmez ise aşağıdaki linkten diğer işlemimizi de uygulayabilirsiniz.


Hepsi bu kadar bol şanslar, iyi eğlenceler!

15 yorum:

  1. toplam kac puan kazanınca 10 dolar verıyor kardes

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 3000 puanda 5$ direk paypal hesabınıza para olarak yatırabilirsiniz! Yada 6000 puanda 10$ gift card code alabilirsiniz! Seçim size kalmış.

      Sil
  2. ben indirdim giriyorum ya facebookla ya da Google hesabıyla giriş var ben tıklıyom Google hesabına üzgünüm diyor ve birkaç gün sonra tekrar deneyin diyor bi yardımcı olabilirmisiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, farklı bir google hesabıyla denediniz mi? Günlük hayatınızda kullanmış olduğunuz Google hesabıyla bağlanmanız şart değil, yan bir hesap açıp onuda kurabilirsiniz, eğer gene aynı hata ile karşılaşırsanız facebook hesabıyla deneyin, facebook hesabınızın da günlük kullanmış olduğunuz hesap olması şart değil gene yan bir hesap olabilir. Teşekkürler.

      Sil
  3. Her iki secenekte error veriyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba karşılaştığınız hatayı paylaşabilirseniz yardımcı olmaya çalışalım. Teşekkürler.

      Sil
  4. sorry we couldn't gibi yazılar yazıyor hem facebook hemde google hesabı ile girerken yardımcı olurmusunuz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba edge yada 3G ile bağlanmaya çalıştığınızda bu hatayı almış olabilirsiniz.

      Doğrudan wifi ile bağlı olduğunuzda tekrar deneyip sonucu bizimle paylaşabilirseniz sevinirim. Teşekkürler.

      Sil
  5. Yanıtlar
    1. Merhaba, bu uygulamadan vpn kullanarak yaklaşık olarak 3 gün içinde istenilen puanları tamamlayabilirsiniz. Vpn kullanımı ile igili makaleyi sitemizde bulablirsiniz.

      Aynı şekilde diğer konumuzda geçen uygulamayada yapabilirsiniz 3000 puana ulaştığınızda istediğiniz Clash Of Clans Gem (Değerli Yeşil Taş) almak için kullanacağınız hediyeyi alabilirsiniz, yada zamanınızı bu puanları kazanmak için harcamak yerine çalışan bir hile arayarak harcayabilisiniz, ama malesef öyle bir hile yok.

      Sil
  6. Merhaba ben yükledimde birazda bonus topladım. Bu gift kartını nasıl alacağım birde paypal ile bonus satın al diyor örnek 5 dolara 3000 bonus ben satın almak istiyorum ama olmuyor bi yardımcı olursanız sevinirim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, burada bir ifade yanlışlığı var sizin 5$ ile 3000 puan almamanız gerekiyor tam tersi, eğer biriktirmiş olduğunuz puan 3000 bulduysa bu 3000 puan ile 5$ hesabınıza aktarılmasını talep edeceksiniz bunun için gereken ise Settings kısmında yazan mail adresinizin Paypal adresi olması gerekiyor, buraya kadar bir sorun yok ise almak istediğiniz miktarın altında "Sold Out" yazıp yazmadığını kontrol edin eğer "Sold Out" yazıyorsa bir süre sonra tekrar kontrol edin bu yazı eğer gözükmüyorsa istediğiniz tutarı talep edebilirsiniz.

      Şayet hesabınıza para olarak aktarılmasını istemiyorsanız "Country" alanından "United States" seçerseniz oradan 6000 puan ile 10$ lık iTunes Gift Card kodu alabilirsiniz.

      Sil
  7. Bende google play kartı gözükmüyor neden

    YanıtlaSil
  8. sorry we couldnt connect to gogle you may have too many devices assocıated with your goggle account try again in a fewdays direk wifiiden girincede aynı oluo

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uygulama verilerini temizleyerek yeniden yüklemeyi deneyin ve tekrar deneyin!

      Sil