Stay in touch
Subscribe to our RSS!
Oh c'mon
Bookmark us!
Problemin mi var?
Buraya sorabilirsin!

İnşaatçı Kulübesi ve Yeşil Taş (Gem)

1 yorum
İnşaatçılar, oyunumuzun temel unsurlarından biridir ve eğer aktif bir oyuncu olmayı planlıyorsanız, hızlı gelişmenizde gerekmektedir, bunuda başlangıçta mevcut olan 2 adet inşaatçı ile yapmanız pek mümkün değildir, nedeni ise gelişim sürelernin oyun başlangıcında olduğu gibi hızlı olmaması ilerleyen seviyelerde bir kışlanın update süresi 7 Günü bulacağı zamanlar gelecek, evet yanlış duymadınız Günler süren updateler olacak, ve bu durumda 2 inşaatçı size yeterli olmayacak.

Peki bu inşaatçı sayılarını arttırmak istiyoruz ne yapmamız gerekli?

İpucu: İlk olarak, oyunu başlangıcında size inşaat sürelerinin hızlandırılması için Yeşil Taşları kullanmanızı önerecektir, yada hızlı asker üretmeniz için bu taşları kullanmanızı önerecektir her ne kadar size bu hızlandırmalar cazip gelse de kesinlikle bu durumlar için taşları kullanmayın ve kendi sürelerinin bitmesini bekleyin.

Ek inşaatçı kulübeleri anladığınız üzere altın yada iksir ile alınmıyor, altın ve iksiri bir savaşta kazanabilirsiniz ama Yeşil Taşları ancak eğer elinizi cebinize atmayı düşünmüyorsanız, köyünüzde bulunan çalı, ağaç, taş gibi materyalleri temizleyerek elde edebilir yada oyunun size vermiş olduğu görevleri yerine getirerek elde edebilirsiniz.

3. İnşaatçı kulübesi dikmek için ihtiyacınız olan 500 Yeşil Taştır. Başlangıçta 3. inşaatçıyı almak için yeterli Taşınız olmayacaktır, ancak size verilen görevleri yerine getirerek 3. inşaatçı kulübesini alabilirsiniz. Görevlerin arasında bulunan 1250 Kupa ulaşmanız durumunda 450 Yeşil Taş ve 100 xp verecektir, başlangıçta eğer harcamadıysanız elinizde bulunan taşlar ile buradan elde edeceğiniz taşların toplamıyla bu 3. inşaatçıyı kulübesini dikebilirsiniz.


Eğer yukarıdaki bahsedilen yöntem ile taşları elde etmekte zorlanacağınızı ve oyuna para yatırmayı düşünüyorsanız oyundaki Sağ alt köşede yer alan Dükkan / Hazina bölümüne girerek istediğiniz miktarda Taş alabilirsiniz. Almak istediğiniz miktara göre fiyatları değişmektedir.


Not: 3. İnşaatçı kulübesininin maliyeti 500 Yeşil Taştır, fakat 4. bir İnşaatçı kulübesi dikmek istiyorsanız bunun maliyeti 1000 Yeşil Taş olacaktır ve 5. İnşaatçı kulübesi ise 2000 Yeşil Taş olacaktır, yani her seferinde x2 şeklindedir.

1 yorum: