Stay in touch
Subscribe to our RSS!
Oh c'mon
Bookmark us!
Problemin mi var?
Buraya sorabilirsin!

Kupa ve Seviye (Level) Hakkında Temel Bilgiler

0 yorum

Kupalar ekranın sol üst köşesinde gösterilir. Başarılı bir saldırı yada savunmanın sonunda kupa kazanılır. Savaş sonucunda kazandığınız Yıldız sayısına göre kupa kazanırsınız. Eğer 1 yıldız kazanç varsa, saldırı sonucunda elde edeceğiniz toplam kupa miktarının 1/3 kazanırsınız. Saldırı sonuncunda tek 1 yıldız almış olsanız dahi savaşı kazanmış olursunuz.

Kazandığınız kupa sayısı kadar oyunun sol üst köşesinde artış olduğunu göreceksiniz, eğer savaşı kaybedecek olursanız, savunan yada saldıran olun fark etmez, kupa sayınızın düştüğünü göreceksiniz.


% 100 oranında bir düşman köyünü yok ederseniz 3 yıldız kazanmış olursunuz ve saldırmadan önce kazanacağınızı belirten kupa miktarının hepsini alacaksınız.


Tecrübe, Level kazanma

  1. Deneyim kazanma binalar ile elde edilir. Bina seviyesi arttıkça, daha fazla deneyim kazanacaksınız.
  2. Ayrıca kayalar, ağaçlar ve çiçekler gibi harita üzerinde engelleri kaldırmasını deneyim kazanmış olur ve leveliniz yükselmiş olur.
  3. Eğer bir klana dahil iseniz, burada klan arkadaşlarınızın bağış isteklerini karşılayarak xp kazanma şansınız bulunmaktadır.


İpucu

  1. Multiplayer saldırılar kupa sayısına bağlı olarak eşleştirme yapılır.
  2. Savaşları kazanarak yada bilerek kaybederek kupa sayınızı arttırabilir yada düşürebilirsiniz. Kupa sayınızın yüksek olması durumunda karşılaşacağınız düşmanlarında kupası yüksek olacaktır, yüksek kupalarda ise daha güçlü rakiplerle karşılaşma ihtimaliniz vardır.

0 yorum: