Stay in touch
Subscribe to our RSS!
Oh c'mon
Bookmark us!
Problemin mi var?
Buraya sorabilirsin!

Clash Of Clans Kara İksir Fabrikası - Zehir Büyüsü, Deprem Büyüsü ve Acele Büyü / Dark Spell Factory (Earthquake, Poison and Haste)

0 yorum


Düşman askerlerini alt etmek için hiç bir şey bu ölümcül zehirden daha güçlü değil. Kara iksirin gücü düşman askerlerinini yakıp kavuruyor. Kara iksir fabrikası ile zehir büyüsü ve deprem büyüsü yakında sizlerle.

Yakın bir zamanda yayınlanacak bu güncelleme ile, büyü üretme  mantığında değişiklik olması bekleniliyor ayrıca bu duruma göre her büyünün belirli bir birim kaplaması bekleniyor. Örneğin 1 şimşeğin kapladığı alan 2 birim, gibi ve sizin bir kapasiteniz olacak örneğin 11 birim ve siz 1 adet şimşek ürettiyseniz bu 11 birimden 2 birim düşecek ve geri kalan miktar kadar büyü üretmeye devam edebileceksiniz.

Aynı zamanda yeni gelecek güncelleme ile Ejderin seviyesinin 5 level çıkması beklenmektedir. Bunun dışında köy binanızın 9. seviye olması durumunda 2. Hava patlatıcıyı inşaa edebileceksiniz. Ek olarak yeni butonların güncelleme ile gelmesi beklenmektedir.

1- Köy binası 10 seviye olması durumunda Ejderha kilidi açılacaktır.
TH9 oyuncular, seviye 4'e kendi Ejderhaları yükseltebilirsiniz.

2- Oyunda 2 yeni ana ligler olacak.
Titan Ligi ve Efsane Lig:
Titan Ligler: 4100 - 5000 kupa.
Efsane Ligleri:> 5000 kupa.


3- Baraka ve Büyü fabrikası için yeni arayüz değişikliği yapılması beklenmektedir.


4- Savaş esnasında yeni asker ve büyü menüsü


5-  Yeni saldırı düğmesi ve eğitim kampı düğmesi, artık ekranda Kışla bulmak zorunda değilsiniz.


6- Yıldırım büyüsü başta olmak üzere, deprem ve diğer büyüler artık depolara zarar veremeyecek. Not: Bu durumda yıldırım büyüsü ile toplanan karaiksirlerin sonunu getirecek gibi gözüküyor.


7. Güncelleme devam edecektir, aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.




0 yorum: