Stay in touch
Subscribe to our RSS!
Oh c'mon
Bookmark us!
Problemin mi var?
Buraya sorabilirsin!

XModGames ile Clash of Clans Ganimet Arama, Similasyon ve Çevrimiçi Kalma

1 yorum
XModGames Nedir?

Öncelikle XmodGames nedir buna açıklık getirelim, Xmodgames jailbreakli iOS (iPhone, iPad ve iPod) ve Android (Rootlu) cihazlarda çalışan mobil oyunlar için çok yönlü kontrol sistemi, yardımcı bir tooldur.

Kullanıcıların zamandan tasarruf etmesi için ve oyun verimliliğini arttırarak daha iyi bir oyun deneyimi kazanmasına olanak sağlamaktadır. Xmodgames oyunun oynanışında herhangi bir değişiklik yapmamaktadır.

XModGames bir çok oyunda kullanma şansı bulunmaktadır fakat bizi Clash Of Clans oyununda nasıl işimize yarayacağı ilgilendirmektedir.

Kısaca Clash Of Clans da bu yardımcı program ile neler yapabileceğimizi sıralayalım.

1- İstediğimiz miktarda ganimete sahip oyunculara bulmamıza yardımcı olur. Clash of Clans otomatik ganimet araması yapma hilesi ile aşağıdaki resimde "Search Switch" alanını "On" olarak aktif hale getiriyoruz ve karşımıza gelecek olan sayfada minimum aramak istediğimiz ganimet miktarını giriyoruz.
Clash Of Clans Ganimet Hilesi
Ör: Minimum 200000 Altın ve 200000 İksir ganimete odaklanmış durumdayız ve tek tek oyuncuları dolaşarak bu ganimetleri bulmaya çalışıyoruz ve bu bizim bayağı bir zamanımızı ve gözümüzü oyundan ayırmamamıza neden oluyor, bu yardımcı program ile hedef miktarları sırasıyla yerlerine yazdıktan ve search dedikten sonra program bizim yerimize bu ganimete sahip rakip oyuncuyu arayacak ve karşımıza getirecektir. Bu rakip oyuncuya saldırıp saldırmamak size kalmış eğer tekrar arama işlemini başlatırsanız belirlemiş olduğunuz minimum ganimete sahip farklı bir rakip bulmaya devam edecektir.

2- Uzun süre siz oyun başında olmasanız da sanki hala oyundaymışsınız gibi online olmanızı sağlamaktadır ve size saldırmayı düşünen oyunculara rakip oyuncu çevrimiçi uyarısı verecektir. Yalnız bu özelliğin belirli bir süresi var bu süre net değil bir kaç saat diyelim.

3 - En çok ihtiyaç duyulan ve en sevdiğim özellik ise Klan Savaşlarında saldırılacak oyuncuya simülasyon yapma şansı sunması. Bu özelliğe açıklık getirmek gerekirse, siz klan savaşında saldıracağınız rakip oyuncuyu belirlediniz diyelim fakat bu oyuncuya tek bir saldırı hakkınız var ve nasıl sonuçlanacağını bilmiyorsunuz. XModGame içinde yer alan bu özellik ile bu rakip oyuncuya defalarca demo saldırısı yapabilir ve en uygun saldırı stratejisini belirleyebilirsiniz. Uygun gördüğünüz bu strateji ile asıl saldırınızı gerçekleştirebilir ve klanınıza 3 yıldızı kazandırabilirsiniz.


Bu hile çalışması için öncelikli olarak "Sandbox Attack" alanının "On" durumuna getirmeniz gerekmektedir bundan sonra saldıracağınız rakip klan oyuncusuna gözcülük yaptığınızda demo saldırısını yapabilir ve rakibin tuzaklarını keşfedebilir, klan kalesindeki savunma askerlerini görebilir ve yukarıda da değimiz gibi en iyi saldırı stratejisini bulabilirsiniz.

1 yorum: