Stay in touch
Subscribe to our RSS!
Oh c'mon
Bookmark us!
Problemin mi var?
Buraya sorabilirsin!

Facebook 101 ve Okey Plus Para Hilesi

0 yorum
Okey Plus oyununda para sorun yaşıyorsanız ve sınırsız paraya ihtiyaç duyuyorsanız, chip hiç bitmesin istiyorsanız sizin için hazırladığımız bu sayfayı kesinlikle ziyaret etmelisiniz. Ufak bir uygulama kurarak yapabileceğiniz bu hileyi kesinlikle denemek isteyeceksiniz. Sınırsız Chip ile oyun içerisinde paranız hiç bitmeyecek.


Okey plus oyununda sınırsız Chip elde etmek istiyorsanız aşağıdaki yazdıklarımız kesinlikle uygulamalısınız. Ufak bir uygulama indirerek yapacağınız bu hile için gerekli programı aşağıda sizin için indirme urlini hazırladık. Bir uyarıda bulunmak istiyorum bazı kişiler programı indirin facebook epostanızı ve şifrenizi girin sınırsız çip kazanın gibi paylaşımlarda bulunmakta sakın bunlara kanmayın tamamıyla facebook hesabınızı çalmaya yönelik programlardır.

İhtiyaç olan program: Fidder2 İndir

Hile Nasıl Yapılır :

1. Öncelikle yukarıdan indirmiş olduğumuz Fiddler2 uygulamasını açın. Ardından Facebook tan Okey Plus oyununu açın.
2. Oyun açıldıktan sonra Paylaş ve 25 daha çok kazan düğmesine tıklıyoruz.
3. Daha sonra hiç biryere tıklamadan Fiddler2 programına geçin ve  ” sendchipsonwall.php” adresini ekranda göreceksiniz. O urle bir kere tıklayın.
4. Ardından Fiddler2 programında sol üstte ” Reissue ” yazan yere Shift tuşuna basarak tıklıyorsunuz. Karşınıza çıkan kutuya herhangi bir rakam yazın ve ok tuşuna basın.
5. Şimdi oyun sayfasını yenileyin. Paranızın yükseldiğini göreceksiniz.
iyi oyunlar hilelerde bir problem olursa yorum yazarak bize bildiriniz.

Eğer oyunda hile yapmadan para kazanmak istiyorsanız bu linkteki makalemezi okuyabilirsiniz.


0 yorum: